1Gbps

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 12/24 mujore çmimi i paketës DIGI-Fi 1 Giga është 1,900 Lekë në muaj.

  • Tarifa e modemit është 1,000 Lekë
  • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Në rast se vendosni të merrni pajisjen WIFI-6 çmimi i paketës DIGI-Fi 1 Giga është 2,300 Lekë në muaj, vetëm për kontrata 24 mujore.

  • Tarifa e modemit është në përdorim FALAS
  • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.