Kontrolli Prindëror


Menaxhimi i kohës para ekranit të fëmijës tuaj nuk ka qënë kurrë më i lehtë.
Digicom Up vjen me funksionalitetin më të ri të Kontrollit Prindëror.

Nëpërmjet këtij funksionaliteti ju mund të menaxhoni kohën e qëndrimit në internet të fëmijëve tuaj, duke vendosur kufizime kohore, të aksesit në internet sipas preferncës.

Shkarko tani Digicom Up në Play Store dhe App Store dhe aktivizo Kontrollin Prindëror duke klikuar ketu.

Vendosni limite ditore dhe krijoni orare unike

Reduktoni rrezikun e ekspozimit të fëmijëve ndaj kontentit të papërshtatshëm

Nëpërmjet kufizimit të lundrimit në internet, ju do të reduktoni ekspozimin ndaj kontentit të papërshtatshëm gjatë kohës që nuk jeni në shtëpi.

Vendosni limite ditore dhe krijoni orare unike.

Kontrolli Prindëror ju mundëson të vendosin me lehtësi oraret gjatë të cilave nuk dëshironi që fëmijët e tuaj të kenë akses në internet.

Ndaloni ose rifilloni menjehere aksesin ne internet nga pajisja juaj.

Vendosni kufizime, ndaloni ose aktivizoni lundrimin në internet vetëm me një klik nga aplikacioni Digicom UP.

Si të aktivizoni Kontrollin prindëror?

  1. Shkarko aplikacionin Digicom Up.
  2. Përzgjidh Kontrollin Prindëror në menunë kryesore.
  3. Shto një kontroll të ri.
  4. Emërto kontrollin dhe zgjidh paisjen.
  5. Selekto ditët në të cilat kufizimi do të përsëritet.
  6. Zgjidh orarin e kufizimit.
  7. Kliko Krijo.

 

Në këtë mënyrë ju mund të krijoni kufizime të tjera të lundrimit në internet, sipas preferencës tuaj.