Site Map

Kush jemi ne

E themeluar në vitin 2014, Digicom sjell për herë të parë në Shqipëri, një rrjet tërësisht dhe vetëm me Fibër Optike deri në premisat tuaja. Kemi  investuar  për një rrjet të qëndrueshëm me teknologjinë e të ardhmes. Rritemi çdo ditë falë besimit të klientëve tanë.

Jemi këtu për të ofruar çfarë premtojmë!

  • Të parët që sjellim shpejtësinë Gigabit në shtëpi në Shqipëri.
  • Ide të mëdha inovatore.
  • Rrjeti “backbone” i Shqipërisë me 100% fibër optike.