Paketat e Internetit


Përjeto një realitet të ri me shpejtësinë 2.5 Giga dhe teknologjinë Wi-Fi 6

Për herë të parë në Shqipëri Digicom sjell shërbimin më të ri të internetit me shpejtësi 2.5 Giga. Infrastruktura jonë e rrjetit siguron shpejtësinë me të larte dhe të qëndrueshme te internetit, duke ju ofruar besueshmërinë dhe stabilitetin që meritoni. Nëse jeni adhurues i lojrave online, punoni nga shtëpia apo në zyrë, dëshironi te keni ne lidhje shume paisje apo perdorues, paketa jonë e internetit 2,5 Gigabit është zgjedhja ideale për një eksperiencë të jashtëzakonshme.

Me lidhjen 2.5 Gigabit, mund të:

 • Përjetoni një përvojë më të mirë të internetit për shumë përdorues dhe pajisje të lidhura në rrjet në të njëjtën kohë,
 • Transmetoni përmbajtjen tuaj të preferuar – video UHD, filma dhe TV – praktikisht pa bufferim ose kohë vonese,
 • Bisedë me video me miqtë dhe familjen pa audio/video të dobët ose rënie të lidhjes,
 • Shkarkoni ose ngarkoni atë që ju nevojitet – skedarë, foto dhe video – me shpejtësi të pabesueshme,
 • Mund te luani lojrat tuaja te preferuar ne cloud pa LAG dhe pa vonesa.

DIGI-Fi 100Ideale për familjen për të naviguar, luajtur dhe shikuar online në cilësi HD.Lekë1,300

 • Lundrim i shpejtë në internet për të gjithë familjen.
 • 100 Mbps Download

 • 20 Mbps Upload

 • Volumi i përfshirë 1 TB
Më shumë detaje

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 12/24 mujore çmimi i paketës DIGI-Fi 100 është 1,300 Lekë në muaj.

 • Tarifa e modemit është 1,000 Lekë
 • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Në rast se vendosni të merrni pajisjen WIFI-6 çmimi i paketës DIGI-Fi 100 është 1,700 Lekë në muaj, vetëm për kontrata 24 mujore.

 • Tarifa e modemit është në përdorim FALAS
 • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.

DIGI-FI 500 (E re)Most PopularLekë1,600

 • Për të luajtur, punuar dhe naviguar shpejt në internet në mënyrë që të gjithë të mund të qëndrojnë të lidhur me pajisjet e tyre.
 • 500 Mbps Download

 • 50 Mbps Upload

 • Volumi i përfshirë 1.5 TB
Më shumë detaje

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 12/24 mujore çmimi i paketës DIGI-Fi 500 është 1,600 Lekë në muaj.

 • Tarifa e modemit është 1,000 Lekë
 • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Në rast se vendosni të merrni pajisjen WIFI-6 çmimi i paketës DIGI-Fi 500 është 2,000 Lekë në muaj, vetëm për kontrata 24 mujore.

 • Tarifa e modemit është në përdorim FALAS
 • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.

DIGI-FI 1 GigaMost PopularLekë1,900

 • Shpejtësi edhe më të larta me cilësi superiore, për të bërë gjithçka pa asnjë kufizim, bashkëpunim digjital mes reales dhe virtuales pa asnjë dallim, lojëra pa asnjë ndërprerje, transmetim 8K.
 • 1000 Mbps Download

 • 100 Mbps Upload

 • Volumi i përfshirë 2 TB 
Më shumë detaje

Në rast se vendosni të kryeni kontratë 12/24 mujore çmimi i paketës DIGI-Fi 1 Giga është 1,900 Lekë në muaj.

 • Tarifa e modemit është 1,000 Lekë
 • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Në rast se vendosni të merrni pajisjen WIFI-6 çmimi i paketës DIGI-Fi 1 Giga është 2,300 Lekë në muaj, vetëm për kontrata 24 mujore.

 • Tarifa e modemit është në përdorim FALAS
 • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 10/2 Mbps.

DIGI-FI 2.5 Giga (E re)Most PopularLekë4800

 • Përjetoni shpejtësinë më të lartë 2.5 Gigabit, e cila ofron mbulim më të gjerë, siguri superiore, më shumë pajisje të lidhura në rrjet dhe cilësi më të lartë të imazhit dhe figurës.
 • 2500 Mbps Download

 • 250 Mbps Upload

 • Volumi i përfshirë 3 TB
Më shumë detaje

Në rast se dëshironi të shkoni përtej shpejtësisë, merrni DIGI-Fi 2.5 Giga, çmimi i paketës është 4,800 Lekë në muaj, vetëm për kontrata 24 mujore. Kjo paketë mundësohet nëpërmjet teknologjisë XGS-PON.

 • Tarifa e modemit është në përdorim FALAS
 • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 20/5 Mbps.

Je gati për 100% fibër optike ? Telefononi tani 045 600 110  dhe merr ofertën më të mirë!

I thjeshtë dhe perfekt për një eksperiencë të plotë në Wi-Fi
 • Për Video Streaming në HD
 • E ndërtuar mbi frekuencat 2.4 Ghz
 • Kapacitet në Wi-Fi: 50 Mbps

Një modem për mbulim dhe shpejtësi të mirë në Wi-Fi

Zgjidhja për rrjetin e shtëpisë tuaj
 • Për Video Streaming në HD dhe 4K
 • 2 banda frekuncash për mbulim dhe shpejtësi ( 2.4 Ghz dhe 5 Ghz)
 • Kapacitet në Wi-FI : AC1200

Një modem që lidhet thjesht me përforcuesit për më shumë shpejtësi dhe mbulim të plotë. Shoqërohet me aplikacionin Nokia Wi-Fi, për të qënë plotësisht në kontroll.

Wi-Fi fantastik dhe vlerë e pabesueshme.
 • Për video streaming në HD dhe 4K
 • Një Beacon 1 mbulon deri në 140m2
 • Kapaciteti në Wi-Fi : AC1200

Ky është një përforcues, i cili lidhet me modemin tuaj për më shumë mbulim.

Duket i zgjuar. Është i zgjuar.
 • Për video streaming në 4K dhe 8K
 • Një Beacon 3 mbulon deri në 185m²
 • Kapaciteti në Wi-Fi : AC3000

Ky është një përfocues, i cili lidhet me modemin tuaj për më shumë mbulim dhe më shumë shpejtësi.

Shpejtësia

Shpejtësia e paketës testohet dhe ofrohet tek linja e pajisjes me kabëll LAN. Shpejtësia në wireless varion nga disa faktorë dhe mund të arrijë maksimumin deri në shpejtësinë e paketës përkatëse. Më tepër informacion rreth faktorëve që ndikojnë shpejtësinë e shërbimit të internetit ju lutem, e gjeni si më poshtë:

 • Struktura e ambjentit.
 • Interferenca e frekuencave të jashtme të valëve.
 • Kufizimi i pajisjeve fundore.
 • Përdorimi i saktë i testeve të shpejtësisë. Sugjerojmë që të përdoren teste shpejtësie të çertifikuara.
 • Numri i pajijseve të lidhura.
 • Mënyra e lidhjes me kabëll LAN ose Wireless 2.4 Ghz/ 5 Ghz.
 • Largësia e pajises fundore me modemin.