Suport

Si mund t'ju ndihmojmë sot?

Pyetjet sipas kategorive të mëposhtme

Zgjidh kategorinë për të parë pyetjet më të shpeshta

Si të na kontaktoni

Jemi në shërbimin tuaj 24/7, për çdo pyetje apo ndihmë në lidhje me shërbimin, abonimin, apo faturën.

Kujdesi ndaj klientit  045600110

Na shkruani në çdo moment në adresën tonë të email contact@digicom.al ose na kontaktoni në mediat sociale.

Dyqanet tona janë të hapura nga e hëna në të shtunë / 08:00 – 20:30. Dhe ditën e dielë / 08:30 – 20:00.

  • Dyqani Digicom – Rruga “Abdyl Frashëri”
  • Dyqani Digicom – Bulevardi “Zogu i I”
  • Dyqani Digicom – Rruga “Bardhyl”
  • Dyqani Digicom – Rruga “Myslym Shyri”
  • Dyqani Digicom – Qendra Tregtare “Toptani”
  • Dyqani Digicom – Bulevardi “Migjeni”, Astir
  • Dyqani Digicom – Durrës lagjja numër 4, Rruga Egnatia

Në përgjigje të nevojës së klientit, pika e shërbimit për pajisjet e Digicom ndodhet pranë dyqanit Digicom në Rrugën “Myslym Shyri”. Orari i shërbimit:

E hene – E premte 08:30 – 20:30

E shtune 09:00-18:00

E diele – pushim

Zona e Mbulimit

Jemi gjithnjë këtu për t’ju ndihmuar!

Nëse keni ende pyetje telefononi kujdesin ndaj klientit 045 600 110 !