2.5Gbps

Në rast se dëshironi të shkoni përtej shpejtësisë, merrni DIGI-Fi 2.5 Giga, çmimi i paketës është 4,800 Lekë në muaj, vetëm për kontrata 24 mujore. Kjo paketë mundësohet nëpërmjet teknologjisë XGS-PON.

  • Tarifa e modemit është në përdorim FALAS
  • Kosto e instalimit është 2,000 Lekë

Tarifa e regjistrimit ofrohet falas nga Digicom.

Pas konsumit të vëllimit të trafikut që është në dispozicion për këtë paketë, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 20/5 Mbps.