Data Extra

Data Extra


DIGI-Fi extra data 1descriptionLekë200

50 GB

DIGI-Fi extra data 2descriptionLekë400

100 GB

Në rast se volumi juaj i paketës konsumohet ju mund të blini një nga paketat tona data extra. Paketat e data extra mund ti blini duke telefonuar tek 045 600 110 dhe do ju aktivizohet në moment nga kujdesi ynë i klientit. Pas momentit që paketa e data extra aktivizohet atëherë mund ta paguani faturën e shërbimit që morët në një nga dyqanet tona.