Produkte dhe Pajisje

Nokia XGS-PON

Performancë premium për rrjet inteligjet mesh me Wi-Fi 6.

Nokia ONT XS-2426G-B është zgjidhja perfekte për shtëpi ose biznes që ofrohet nga rrjeti optik simetrik deri 10 Gigabit (XGS-PON). Wi-Fi mesh krijon një rrjet Wi-Fi uniform në të gjithë zonën e mbulimit. XS-2426G-B operon përmes programit Nokia Wi-Fi EasyMesh për të krijuar mbulim në të gjithë ambientin. Ky mbulim mund të zgjerohet në çdo kohë duke instaluar Beacon Wi-Fi shtesë në përputhje me programin EasyMesh. XS-2426G-B përfshin Nokia Wi-Fi Mesh Middeweare, i cili garanton performancën më të mirë të mundshme Wi-Fi.

Benefitet kryesore

 • Integron ONT dhe funksionet e wireless akses points, për të patur një pajisje më pak në shtëpi
 • Ofron lidhje me pajisjet Ethernet brenda shtëpisë
 • Vjen e pajisur me Nokia Wi-Fi Mesh Middleware
 • Mundëson shërbime të trefishta, duke perfshirë zerin, videon dhe të dhënat
 • Lejon konfigurimin e shërbimit për portë
 • Mundëson shpërndarjen e videove IP
 • Mundëson përdorimin e USB 3.0 për disqet e jashtme.
 • Ofron shërbime zanore duke përdorur VoIP
 • Ofron shërbime video në mënyrë efikase me multicasting ose unicasting
 • Opsionet fleksibël të shpërndarjes së videove nga Ethernet ose set-top boxes (STB)

Çmimi 51,000 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • 3 x RJ-45 10/100/1000M Porta Ethernet
 • 1 x RJ-45 100M/1G/2.5G Porta Ethernet
 • 2 porta POTS për shërbimet zanore
 • Me bandë të dyfishtë: 2.4 GHz dhe 5 GHz
 • Wireless IEEE 802.11 b/g/n/ax: 2.4 GHz
 • Wireless IEEE 802.11ac/ax: 5GHz
 • Gjerësia e brezit të kanalit deri në 160 MHz
 • Përkthimi i adresave të rrjetit (NAT) dhe “firewall”
 • Mundëson ndërveprimin e shërbimeve telefonike analoge me protokollet VoIP dhe Ethernet
 • Një portë host USB 3.0
 • I munëson operatrorit identifikimin e treguesit të fuqisë së sinjalit (RSSI)
 • Mundëson operimin e rrjetit privat virtual (VPN) përmes protokolleve “point to point” tunnelling protocol (PPTP), Layer 2 protocol (L2TP) dhe IPSec
 • Sistemi operativ “Nokia Home networking, bazohet në sistemin e hapur OpenWrt

Nokia Wi-Fi 6

Perfekt për një eksperiencë të re në Wi-Fi.

Benefitet kryesore

 • “Intelligent Routing” dhe vetë-optimizim I rrjetit.
 • Lejon konfigurimin e shërbimit për portë
 • Mundëson shërbime të trefishta, duke perfshirë zerin, videon dhe të dhënat.
 • Mundëson shpërndarien e videove në formatin IP.
 • Rrjet i integruar Nokia WI-FI Mesh që mundëson mbulim uniform e të pandërprerë, menaxhim Wi-Fi dhe analizë të dhënash në zonën e mbulimit.

Çmimi 19,000 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • 3 x RJ-45 10/100/1000M Porta Ethernet
 • 1 x RJ-45 100M/1G/2.5G Porta Ethernet
 • 2 porta POTS për shërbimet zanore
 • Me bandë të dyfishtë: 2.4 GHz dhe 5 GHz
 • Wireless IEEE 802.11 b/g/n/ax: 2.4 GHz
 • Wireless IEEE 802.11ac/ax: 5GHz
 • Gjerësia e brezit të kanalit deri në 160 MHz
 • Përkthimi i adresave të rrjetit (NAT) dhe “firewall”
 • Mundëson ndërveprimin e shërbimeve telefonike analoge me protokollet VoIP dhe Ethernet
 • Një portë host USB 3.0
 • I munëson operatrorit identifikimin e treguesit të fuqisë së sinjalit (RSSI)
 • Mundëson operimin e rrjetit privat virtual (VPN) përmes protokolleve “point to point” tunnelling protocol (PPTP), Layer 2 protocol (L2TP) dhe IPSec
 • Sistemi operativ “Nokia Home networking, bazohet në sistemin e hapur OpenWrt

Nokia Dual Band

Zgjidhja për rrjetin e shtëpisë tuaj

 • Është zgjidhja për rrjetëzimin në shtëpi që ofrohet nga rrjeti optik Gigabit Pasiv (GPON).

 • Pajisja ka një rrjet të dyfishtë Wi-Fi® 802.11 b / g / n me një bandë të dyfishtë dhe 802.11ac.

 • Mbështet shërbime të trefishta, duke përfshirë zërin, video dhe të dhënat që thjeshtojnë përvojën e pajisjeve shtëpiake.

 • Funksionon me Beacon WiFi të Nokia, për të krijuar një rrjet të tërë të pandërprerë shtëpi të mbështetur nga Ethernet me tel ose Wi-Fi.

 • Vendosje dhe menaxhim i thjeshtë i bazuar në aplikacione.
 • Ky modem vjen me paketat DIGI-Fi 100, DIGI-Fi 300 dhe DIGI-Fi Gigabit.
 • Nga testimet e kryera kur nuk ka shumë interferenca nga pajisjet e tjera elektronike dhe nuk ka pengesa nga muret e trasha në ambient mbulimi mund të arrijë deri në 90-100 m2. Në kushtet kur ka interferencë nga pajisjet elektronike apo ambienti është me mure të trasha mbulimi mund të arrijë deri në 70-80 m2.

Çmimi 9,500 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • Katër porta Ethernet RJ-45 10/100/1000
 • Një port POTS për shërbimet e zërit të klasës bartëse
 • Dy porta pritëse USB 2.0
 • Wi-Fi të njëkohshëm me bandë të dyfishtë: IEEE 802.11b / g / n 2×2 2.4 GHz dhe 802.11ac 2×2 5 GHz
 • Mundësuar nga Nokia Wi-Fi Mesh
 • Analitika e integruar e skajeve
 • Përkthimi i adresës së rrjetit (NAT) dhe firewall
 • Funksioni i ndërveprimit të zërit nga analoge linjat POTS tek zëri mbi IP (VoIP) dhe shtresat e ethernetit
 • Mbështetja e optikës ka marrë indikacion për forcën e sinjalit (RSSI)
 • Mbështet rrjetin privat virtual (VPN) paskalimin për protokollin e tunelimit nga pika (PPTP), protokollin e tunneling 2 të layer 2 (L2TP ) dhe IPSec.
 • Forcimi i portit dhe zona e demilitarizuar (DMZ) / sistemi dinamik i emrit të domain (DDNS).

Nokia Single Band

I thjeshtë dhe perfekt për një eksperiencë të plotë në Wi-Fi

Benefitet kryesore

 • Integron funksionet e pikës së hyrjes ONT dhe wireless
 • Ofron lidhje me Ethernet dhe pajisjet pa tel brenda shtëpisë
 • Mbështet shërbime të luajtjes së trefishtë duke përfshirë zërin, video dhe aksesin në internet me shpejtësi të lartë
 • Ky modem vjen me paketën DIGI-Fi 60
 • Nga testimet e kryera kur nuk ka shumë interferenca nga pajisjet e tjera elektronike dhe nuk ka pengesa nga muret e trasha në ambient mbulimi mund të arrijë deri në 80-90 m2. Në kushtet kur ka interferencë nga pajisjet elektronike apo ambienti është me mure të trasha mbulimi mund të arrijë deri në 50-60 m2.

Çmimi 4,900 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • Ndërfaqe e vetme GPON me fije të vetme me rrjedhën e sipërme të rrjedhës 1.244Gbit / s dhe 2.488Gbit / s në rrjedhën e poshtëme të të dhënave
 • Ndërfaqe wireless 2.4 GHz
 • 2 antena WiFi të brendshme me shumë drejtime 3DBI të brendshme 3DBI (jo e shkëputshme)
 • Mbështetje MIMO
 • 4 lidhje LAN Ethernet (1 GE, 3 FE) 
 • 1 lidhje POTS
 • Mbështetje UPnP IGD2.0
 • I pajtueshëm 802.11b / g / n
 • Ndryshim automatik MDI / MDIX
 • Auto-negocimi për shpejtësinë dhe dyfishin
 • Funksioni Analogjues i Telefonit (ATA) i integruar bazuar në SIP (RFC 3261) me shërbime të ndryshme CLASS të mbështetura, përfshirë ID-në e thirrësit, pritjen e thirrjeve, përcjelljen e thirrjeve dhe transferimin e thirrjes
 • Rilidhje automatike kur lidhja me serverin është e humbur
 • Përkthimi i Adresës së Rrjetit (NAT)
 • Econet ONT në rrjedhën kryesore

Nokia Wi-Fi Beacon 1

Wi-Fi  fantastik dhe vlerë e pabesueshme.

 • Rrjeti Wi-Fi i Nokia krijon një rrjet të pandërprerë në  Wi-Fi në të gjithë shtëpinë
 • Përzgjedhja inteligjente e kanalit siguron që në çdo moment, të zgjidhet kanali optimal Wi-Fi, duke shmangur çdo pengesë.
 • Për një Wi-Fi të shpejtë dhe të besueshëm me një kapacitet AC1200 për përdorim mesatar të Wi-Fi.
 • Vendosje dhe menaxhim i thjeshtë, i bazuar në aplikacione.
 • Nokia Beacon 1 mund të mbulojë 1-2 dhoma deri në një sipërfaqe prej 140 m2

Benefitet kryesore

 • Shpejtësi deri në 300 Mb / s për 2.4 GHz dhe 867 Mb / s për 5 GHz
 • Rrjet vetë-optimizues
 • Tipologjia e rrjetit dhe rrugëzimi inteligjent i rrjetave
 • Video me cilësi të lartë të shërbimit (QoS) përmes Wi-Fi
 • Lehtësia e konfigurimit dhe informacionit intuitiv të përdoruesit

Çmimi 8,600 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • Në përputhje me standardin e serive GPON Uplink, G.984, G.988
 • 2 porta POTS, që mundësojnë shërbimin telefonik
 • 4 UNI RJ-45 10/100/1000 porta Ethernet
 • 1 portë USB 3.0
 • Suport për ndërfaqen WLAN 4×4 802.11ax 2.4Ghz, deri në 40Mhz (bandwidth)
 • Suport për ndërfaqen WLAN 4×4 802. 11ax 5Ghz, deri në 80Mhz (bandwidth)
 • Varianti i antenës së brendshme me përforcim 3dBI për secilën
 • EIRP në 2,4 Ghz deri në 30dBm/1000mW
 • EIRP në 5GHz deri në 33dBm/2000mW
 • Bridge mode është i dobishëm kur dëshironi të përdorni pajisjen Nokia vetëm si modem dhe të lejoni një pajisje tjetër si një router të veçantë të manaxhojë rrjetin, konfigurimet e tjera të brendshme dhe mbulimin wireless. Nëpërmjet protokollit TR-069, mundëson konfigurimin në distancë në kohë reale

Nokia Wi-Fi Beacon 1.1

Krijoni ose zgjeroni një rrjet Nokia Wi-Fi mesh me Wi-Fi 5.

Benefitet kryesore

 • Rrjeti Wi-Fi i Nokia-s krijon një mbulim Wi-Fi uniform në të gjithë shtëpinë
 • Wi-Fi i besueshëm me dy banda dhe shpejtësi max deri në 1200 Mbps (AC1200)
 • Konfigurimi dhe menaxhim i thjeshtë
 • Përdoret për të zgjeruar mbulimin e një Beacon 1.1 fillestar ose ONT-ve të përputhshëm Nokia.

Çmimi 8,600 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • Wi-Fi i pandalshëm me konfigurim “mesh” të rrjetit
 • Opsioni inteligjent i kanalit siguron që kanali optimal Wi-Fi të zgjidhet gjithmonë, duke shmangur çdo ndërprerje të mundshme Wi-Fi
 • Menaxhimi dinamik i “backhaul”-it siguron që Beacons WiFi Nokia të lidhen në mënyrë të përsosur me njëri-tjetrin

 

 • Wi-Fi i shpejtë
 • 2×2 MIMO në 2,4 GHz
 • 2×2 MIMO në 5 GHz
 • Norma PHY (physical) tipike e teknologjisë Dual Band AC1200
 • Mundëson transmetimin e video HD dhe 4K

 

 • Mbulim Wi-Fi në të gjithë ambientin
 • Një njësi mbulon deri në 140 m2
 • Përdorni deri në 6 njësi në një rrjet të vetëm për të mbuluar një shtëpi të madhe ose ambjent biznesi.
 • “Backhaul” (lidhja midis pajisjeve) mund të jetë me kabllo Ethernet ose Wi-Fi
 • Beacon 1.1 është në përputhje me protokollin EasyMesh™ për ndërveprim edhe me pajisje të tjera.

Nokia Wi-Fi Beacon 2

Krijoni ose zgjeroni një rrjet Nokia Wi-Fi mesh me Wi-Fi 6.

Benefitet kryesore

 • Rrjeta Wi-Fi e Nokia-s krijon një rrjet Wi-Fi pa probleme në të gjithë shtëpinë
 • Wi-Fi i shpejtë dhe i besueshëm me një kapacitet AX1800 për përdorim tipik Wi-Fi
 • Konfigurimi dhe menaxhimi i thjeshtë
 • Përdoreni atë për të zgjeruar mbulimin e një Beacon 2 fillestar ose të Nokia ONT të përputhshëm

Çmimi 11,000 Lekë

Karakteristikat kryesore

 • Wi-Fi i pandalshëm me softuer të mesëm rrjetë
 • Opsioni inteligjent i kanalit siguron që kanali optimal Wi-Fi të zgjidhet gjithmonë, duke shmangur çdo ndërprerje të mundshme Wi-Fi
 • Menaxhimi dinamik i “backhaul-it” siguron që Beacons Wi-Fi Nokia të lidhen në mënyrë të përsosur me njëri-tjetrin

 

 • Wi-Fi i shpejtë
 • 2×2 MIMO në 2,4 GHz
 • 2×2 MIMO në 5 GHz
 • Norma PHY (physical) rate tipike e teknologjisë Dual Band AC1800
 • Mundeson transmetimin e lojërave dhe videove 4K

 

 • Mbulim Wi-Fi në të gjithë shtëpinë
 • Një njësi mbulon deri në 140 m2
 • Përdorni deri në 6 njësi në një rrjet të vetëm për të mbuluar një shtëpi të madhe ose ambjent biznesi.
 • “Backhaul” (lidhja midis pajisjeve) mund të jetë kabllo Ethernet ose Wi-Fi
 • Beacon 2 është në përputhje me protokollin EasyMesh™ për ndërveprim edhe me pajisje të tjera.

Nokia Wi-Fi Beacon 3

Duket  i zgjuar. Është i zgjuar.

 • Rrjeti Wi-Fi i Nokia krijon një rrjet të pandërprerë në  Wi-Fi në të gjithë shtëpinë.
 • Përzgjedhja inteligjente e kanalit siguron që në çdo moment, të zgjidhet kanali optimal i Wi-Fi, duke shmangur çdo pengesë.
 • Wi-Fi i shpejtë dhe i besueshëm me një kapacitet AC3000 për përdorim të rëndë të Wi-Fi (përdorues të shumtë dhe transmetime video).
 • Vendosje dhe menaxhim i thjeshtë, i bazuar në aplikacione.
 • Nokia Beacon 3 mund të mbulojë 1-3 dhoma deri në një sipërfaqe prej 185 m2

Benefitet kryesore

 • Shpejtësi deri në 750 Mb / s për 2.4 GHz dhe 2170 Mb / s për 5 GHz (me 1024 QAM klientë të aftë).
 • Rrjet vetë-shërues, vetë-optimizues.
 • Tipologjia e rrjetës dhe drejtimi inteligjent i rrjetave.
 • Teknologjia e ngritjes së intervalit të integruar ndihmon për të zgjeruar në mënyrë të konsiderueshme gamën absolute.
 • Skanimin dhe analizën e spektrit wireless në kohë reale.
 • Video me cilësi të lartë të shërbimit (QoS) përmes Wi-Fi.
 • Lehtësia e konfigurimit dhe informacion intuitiv të përdoruesit.

Çmimi 19,900 Lekë

Karakteristikat kryesore

  • Funksionet qoftë si router wireless ose fener në një rrjetë ( Beacon ne Wi-Fi mesh.
  • IEEE 802.11b / g / n 3×3 2.4 GHz dhe 802.11ac 4×4 5 GHz.
  • Katër ndërfaqe 10/100 / 1000Base-T me një lidhje dyfishe.
  • Nokia inteligjente rrjetë.
  • Analitika e integruar optimizon performancën e rrjetit në kohë reale.
  • Analiza e spektrit pa tel në kohë reale.
  • Roaming i thjeshtë për IEEE 802.11 K / V klientë të aftë dhe të trashëguar.
  • Drejtues bandash, optimizim kanali.