Punoni me Ne

    Aplikoni te Ne    Gjej mundësinë

    Digicom është kompani që rritet dhe kërkon punonjës dinamik dhe të përkushtuar.

    Mundësi e re punësimi për të interesuarit!
    Digicom, operatori i vetëm 100% me fibër optike, vijon të rritet si kompani dhe të kërkon ty të bëhesh pjesë e ekipit tonë.