Telefoni Extra

Telefoni Extra


Numër i ridescriptionLekë300

Merr një numër të ri në çdo dyqan Digicom

Numër GolddescriptionLekë2000

Zgjidhe ti numrin e personalizuar

DIGI-TalkdescriptionLekë200

100 minuta kombëtare dhe ndërkombëtare

Sa herë të kesh nevojë për minuta kombëtare dhe ndërkombëtare mos harro të aktivizosh me një telefonatë drejt 045600110 paketën DIGI-Talk

DIGI-Talk MoredescriptionLekë900

200 minuta ndërkombëtare

Minuta kombëtare pa limit*

Sa herë të duash më shumë minuta kombëtare dhe ndërkombëtare aktivizo me një telefonatë drejt 045600110 paketën DIGI-Talk More

*Minutat kombëtare janë deri në një maksimum prej 1000 minutash në muaj.

  • Paketat mund të aktivizohen sa herë t’ju nevojiten gjatë muajit.
  • Tarifimi kryhet për çdo 60 sekonda.
  • Aktivizimi mund të bëhet duke marrë në telefon kujdesin ndaj klientit 045600110.
  • Aktivizimin mund ta kryeni dhe në dyqanet e Digicom.
  • Telefonatat kombëtare janë drejt çdo operatori fiks dhe celular.
  • Numri i ri Digicom kushton 300 Lekë.
  • Numri i personalizuar Digicom kushton 2000 Lekë.
  • Ju mund të merrni numrin tuaj fiks duke e portuar në Digicom.